!-- Google Tag Manager --> 2012 duvar boyası renkleri

2012 duvar boyası renkleri

"duvar boyası renkleri"2012 duvar boyası renkleri, Evinizde modern ve stil sahibi bir hava estirmek için Dyo’nun önerilerine kulak verin.

Yeni yılda hayatınızı renklendirmeye evinizin duvarlarından başlayabilirsiniz. Çünkü bu sene iddialı renkler duvarlarda boy gösterecek. Özellikle turuncu, sarı ve yeşilin parlak tonları öne çıkacak. Dyo’nun turunç çiçeği, pastel sarı, tomurcuk ve fıstıki gibi canlı renkleri ve bu renklerin de içinde bulunduğu kombinasyonlar enerjinizi yükseltecek. Böylelikle doğal yaşamdan vazgeçemeyenler, 2012 yılında iç mekanlarda da kendilerini doğada gibi hissedebilecekler. Yeşil ve sarı tonlarıyla renklenen duvarlarınız, günün stresinden uzaklaşmanıza ve huzurlu dakikalar yaşamanıza yardımcı olacak.

Bu yılın en moda renkleri arasında koyu tonlar da boy gösteriyor. Geniş mekanlarda, eğer mobilyalarınız, halı, perde gibi aksesuarlarınız da uygunsa, duvarlarınız için koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Daha küçük ve loş mekanlar içinse koyu tonları birden fazla duvarda değil tek bir duvarda kullanmanızı tavsiye ederiz. Ortaya çıkan açık – koyu renk kombinasyonları evinize farklı ve hoş bir hava katacaktır. Dyo’nun çikolata tonlarındaki sufle ve latte renklerini ya da oya çiçeği rengini kullanarak yaptığınız kombinasyonlar ile duvarlarınız asil bir görünüme kavuşacak. Bu arada kumsal, köpük ve meltem bu tonlar için en uygun kombin renkler olacaktır.

Koyu renklerde bordo tonlar da öne çıkacak. Tercihini bu tonlardan yana kullanmak isteyenler, Dyo kartelasındaki şarabi rengine de göz atabilirler. Mor renkten vazgeçemeyenler içinse Dyo’nun hercai rengi güzel bir alternatif. Benim tarzım her zaman klasik diyenler için kesekağıdı, belce beji ve uçuk pembe tonları yine alternatifler arasında yer alıyor. Bu renklerin yanında gri ve mavi tonlarını da duvarlarınızla buluşturarak bulunduğunuz mekana farklı ve sofistike bir hava katabilirsiniz.

Sponsor Bağlantılar

2 thoughts on “2012 duvar boyası renkleri

  • 07 Haziran 2013 tarihinde, saat 13:17
    Permalink

    Yemek odası ile koltuklar koyu kahverengi,halım krem rengi.Salonun bir duvarını turuncu yapmak istiyorum,diğer duvarlar beyaz olmasını istiyorum.Renk katmak için turuncu uyar mı acil cevap bekliyorum

    Yanıtla
    • 07 Haziran 2013 tarihinde, saat 19:45
      Permalink

      Kahverengiye turuncu ve yeşil en çok uyan renklerdir. Size bir öneri bütçeniz musaitise İtalyan boya yaptırabilirsiniz. Duvar kağıdı görünümünde oluyor..

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.