!-- Google Tag Manager --> 2011 saç modası ve önerileri!

2011 saç modası ve önerileri!

Kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. Artık yepyeni modeller ve renklerle yenilik yapmanın tam zamanı. İşte 2011 kışın saç modası ve önerileri!

Kış 2011 saç modelleri soğuk havalarda içinizi ısıtacak cinsten. Ünlü kuaförler kış aylarında sonbaharla başlayan derin ve renkli yaz tonlarının daha da belirginleştirilerek müşterilere canlılık katması gerektiğini savunuyor.
Sarışınlar saçlarının aralarına koyu kahve tonlarında balyaj eklemeli. Saçları daha hareketli bir hale getirmek için sıklığında saçın uzunluğuna ve şekline göre değişiklik yapılabilir.Kumrallar ise kızıl kahve ya da mürdüm rengi tonlarını tercih edebilirler.
Kışın saçları daha çekici bir hale getirmek ve kendinize özgün bir tarz yaratmak için çok fazla renk farkına gitmemek gerekir. Birbirine yakın tonlar tercih edilirse fazla kontrast yaratmadan güzel saçlara sahip olunabilir.
Saç şekilleri bu kış daha da klasikleşiyor ve kâkül ile perçem modelleri sık sık görülecek tarzlar arasında. Kıvırcık saçlılar da perçemlerini düzleştiriciler yardımıyla düz bir görünüme sokabilir.
Erkekler saçlarını kısacık kestirmek yerine kendilerine yakışacak tarzda hafif uzatmayı düşünebilirler. Bir zamanlar çok moda olan kazınmış veya çok kısa kestirilmiş saçlar, eski popülerliğini kaybetmiş gibi görünüyor.

Sponsor Bağlantılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.