!-- Google Tag Manager --> 2011 MODA 8 STİL KURALI

2011 MODA 8 STİL KURALI

2011 koleksiyonları dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bu sene neler moda olacak dolaptaki değişiklikler nasıl hazırlanılmalı gibi bir çok sorunun cevabını 2011 moda 8 stil kuralı başlığı altında bulabilirsiniz.

SAÇLARINIZIN UCU HAFİFÇE ÖZGÜR KALSIN
Balerin topuzunun mükemmel olması gerekmiyor. Topuz haline getirdiğiniz saçlarınızın uçlarını hafifçe dışarıda bırakın. Böylelikle, rahat ve genç bir stil yaratırsınız. Ayrıca fazla uğraşmış gibi de görünmezsiniz. Önce saçlarınıza hacim verici bir krem sürün. Ve saç tutamlarını ensenizde toplayın. Ardından saçlarınızı alçak bir topuz haline getirip lastik bir toka ve U şeklinde tokalarla sabitleyin. Son olarak parmaklarınızla saç uçlarını dağıtın.

GÜNDÜZLERİ SAPSIZ ÇANTA KULLANIN
Sabahtan akşama kadar taşıyabileceğiniz kullanışlı bir portföy edinin. Büyük portföy çantalar, büyük modellere modern bir alternatiftir. Portföyün, iş günü boyunca ihtiyacınız olacak eşyaları sığdırabilecek kadar geniş olmasına dikkat edin. Ayrıca fazla resmi görünebilen saten kumaştan, pul ve payetten kaçının. Canlı renkte deriler veya şık desenler gündüzden geceye rahat bir geçiş sağlar.

VAHŞİ BUKLELERE İZİN VERİN
80’lerdeki gibi kocaman saç modelleri yine gözde olacak. Hacim kazandırıcı bir köpüğü köklerden uçlara kadar nemli saçlara uygulayın. Ardından saçlarınızı kurutun. Saçlarınız tamamen kurumaya yakınken, ekstra hacim yaratmak için bigudilere sarın ve birkaç dakika bekleyin. Ardından saçlarınızı arkaya doğru tarayın ve saç spreyi uygulayın. Dalgaları fırçalayıp üzerine sabitleyici bir sprey sıkın.

ABİYELERİNİZE VURUCULUK KATIN
Vefakar bolerolarınızı bir kenara bırakın ve şık elbiselerinizin üzerine kısa bir deri ceket giyin. Zıtlıkların oyunu, burada şaşırtıcı derecede uyumlu bir kombinle sonuçlanıyor. Bize güvenin, zira motosikletçi ceketi uçuşan şifon gece tuvaletinizin üzerine de parlak mini elbisenize olduğu kadar yakışacak.

ETEK UÇLLRINI GÖSTERİN
Evet, paltonunuzun çetin hava şartlarına karşı size koruma sağlaması gerektiğini biliyoruz. Ancak bardaktan boşalırcasına yağmur yağmadığı sürece, paltonuzun eteğinizden daha uzun olması gerektiği fikrini de unutun. Onun yerine, uçların alttan azıcık görünmesine izin verin. İşin sırrı görünümü zarif tutmakta yatıyor. Paltonuz bele doğru daralsın ve eteğinizle uyumlu bir renkte olsun yeter.

ETEKLE KISA ÇORAP GİYİN
Bu trend podyumları mesken tuttu. Yani opak külotlu çoraplarınızı rafa kaldırarak soket çoraplara yönelmeniz gerekiyor. Bunu başarmanın en kolay yolu, ayakkabılarınıza uyan bir renkle işe başlamak. Böylelikle çoraplarınız neredeyse ayakkabıların bir uzantısı gibi görünecektir.

DENİMİ DENİMLE KULLANIN
İlla rodeoya gidiyor gibi görünmeniz gerekmiyor. Doğru yol; farklı yıkama ve dokuları bir arada kullanmaktan geçiyor. Mesela açık renkli pamuklu jean gömleği, koyu renk ‘skinny’ pantolonla deneyin. Üzerinize oturan kısa denim ceketle de görünümü tamamlayın. Yüksek topuklu ayakkabılarla yarattığınız kombine cazibe katabilirsiniz.

GÖZÜNÜZÜ FARKLI RENKLERLE ORTAYA ÇIKARIN
Göz kapaklarınıza en sevdiğiniz parlak farı sürün. Ardından gözünüzün tam altına kontrast tonlarda bir far sürün. Beklenmedik bir rengin ince bir sürümüyle gerçekten modern bir görüntü yaratabilirsiniz. Mor ve bronz veya deniz mavisi ile simli sarı gibi kombinasyonları uygulayabilirsiniz.

Sponsor Bağlantılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.